Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, bek çekicilik koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve demir bulunur.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 set bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi Yangın Çıkış Kapısı müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek için önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan çekicilik dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Başarılı bir tahliye tasarı, sarsıntı, sel ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page